af Chapman

Stockholms vackraste vandrarhem! af Chapman är ett ett klassiskt landmärke som legat för ankar vid Skeppsholmen sedan 1937. Det över 100 år gamla segelfartyget är mycket charmigt och det är detta som gör att man har överseende med dunkla korridorer, enklare sovbritsar och lågt i tak. Vandrarhemmets omgivning är en vackra och erbjuder en spektakulär utsikt över Stockholm som få platser kan mäta sig med.

Skeppsholmen erbjuder en fridfull oas mitt i stadens brusande liv, med en kort promenad till Kungsträdgården och stadens brusande hjärta.

Med sina 136 bäddar, placerade längs med korridorerna försedda med duschmöjligheter, erbjuder vandrarhemmet af Chapman ett bekvämt boende för sina gäster. Intill det historiska skeppet ligger en ståtlig byggnad från 1800-talet som inhyser fler rum och en reception som håller öppet dygnet runt för att välkomna dig när som helst.

Under din vistelse kan du ävenbesöka Bar Chapman, där du kan avnjuta lunch, à la carte-rätter, eller bara en kopp kaffe i caféet, allt medan du njuter av traditionella svenska smaker med en internationell prägel.

För ytterligare bekvämlighet finns det frukostservering, möjligheter för självhushåll, en liten affär för nödvändigheter, en tvättstuga och säker bagageförvaring. Allt för att göra din vistelse på af Chapman så angenäm och bekymmersfri som möjligt.

Bokning: Boka rum på af Chapman.

Fakta om vandrarhemmet af Chapman

Faciliteter: Tvättmöjligheter, frukostbuffe, butik, Internet, bar, biljard, parkeringsmöjligheter,

Adress: Flaggmansvägen 8, 111 49 Stockholm
T-bana: Kungsträdgården
Telefon: 08 4632280
Webb: https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-stockholm-af-chapman-skeppsholmen-vandrarhem/

Bokning: Boka rum på af Chapman.