Citylodge

Citylodge erbjuder ett centralt läge i hjärtat av Stockholm, endast en kort promenad från Drottninggatan, Centralstationen, Hötorget och Sergels Torg. Citelodge är en perfekt utgångspunkt för att utforska stadens pulserande stadskärna samt för smidiga transporter till andra delar av Stockholm.

Detta vandrarhem erbjuder en mängd olika boendealternativ som passar alla typer av resenärer, från privata rum för de som söker lite mer integritet till delade sovsalar för de som är ute efter en mer social vistelse. För din bekvämlighet finns duschar och toaletter placerade i korridoren, medan de flesta rummen är utrustade med handfat för personlig användning. Dessutom finns låsbara skåp tillgängliga för att säkerställa att dina värdesaker och bagage förvaras säkert.

Citylodge stoltserar även med ett välutrustat kök där gäster kan tillaga egna måltider. Dessutom erbjuds en välsmakande frukostbuffé till ett överkomligt pris.

För de som behöver tvätta kläder under sin vistelse, erbjuder Citylodge tvättmöjligheter. Och receptionen är öppet dygnet runt.

Bokning: Boka rum på City Lodge.

Fakta om Citylodge

Faciliteter: Gratis Internet, kabel TV, tvätt- och strykmöjligheter, låsbara skåp

Adress: Klara Norra Kyrkogata 15 , 111 22 Stockholm
Telefon: 08-22 66 30
E-post: info@citylodge.se

Bokning: Boka rum på City Lodge.