City Backpackers

City Backpackers är beläget i hjärtat av Stockholm, endast femhundra meter från Centralstationen. Denna placering gör det ett av de mest centrala vandrarhemmet i hela Stockholm, vilket erbjuder en enkel tillgång till stadens myllrande liv, med dess omfattande utbud av shopping, restauranger, barer och kulturella sevärdheter. Oavsett om du är ute efter stadens pulserande nattliv eller de historiska landmärkena, ligger allt inom bekvämt gångavstånd.

City Backpackers lockar främst en yngre publik, inklusive backpackers och studenter från hela världen. På denna levande mötesplats har du möjlighet att knyta kontakter och möte resenärer från olika kulturer och bakgrunder.

Vandrarhemmet tillhandahåller ett brett utbud av boendealternativ för att passa alla behov och budgetar, från privata rum med 2, 4, 6 eller 8 bäddar till delade sovsalar, inklusive särskilda sovsalar avsedda enbart för kvinnor.

City Backpackers har två fullt utrustade gästkök där du kan tillaga dina egna måltider och en mysig innergård som är perfekt för avslappning och träffa folk.

City Backpackers har även fått erkännande för sin renhet och sina utmärkta faciliteter, med ett gott omdöme från den välrenommerade resehandboken Lonely Planet, som listar vandrarhemmet som ”ett av de renaste och bäst utrustade vandrarhemmen i Stockholm”.

Bokning: Boka rum på City Backpackers.

Fakta om City Backpackers

Faciliteter: Tvättmöjligheter, rökfritt, gratis Internet, förvaring av bagage, tv-rum.

Adress: Upplandsgatan 2A, 111 23 Stockholm
Webb: https://sv.citybackpackers.se/

Bokning: Boka rum på City Backpackers.