Interhostel

Interhostel erbjuder ett av de mest prisvärda boendena i Stockholm, idealiskt för unga resenärer och backpackers. Detta vandrarhem har en mängd olika boendealternativ, från privata enkelrum till stora sovsalar som rymmer upp till 14 personer. För bekvämligheten delar alla rum faciliteter såsom badrum, medan utvalda rum även är utrustade med TV och DVD-spelare för underhållning. Varje rum är försedd med fönster och gästerna kan njuta av kostnadsfritt Wi-Fi över hela fastigheten.

Interhostels gemensamma utrymmen erbjuder en avkopplande miljö där gäster kan umgås. Loungen är utrustad med en TV, ett urval av sällskapsspel, och datorer med kostnadsfritt internet. Dessutom finns gratis kaffe och te tillgängligt för alla gäster. Tvättfaciliteter finns också för de som behöver fräscha upp sin garderob under vistelsen.

Vandrarhemmets kök är fullt utrustat för gäster som föredrar att laga sin egen mat och är öppet 24 timmar om dygnet. Området runt vandrarhemmet är fullt av liv med ett stort urval av affärer, barer och restauranger. En kort tre minuters promenad bort ligger tunnelbanestationen Rådmansgatan, vilket gör det enkelt att utforska staden. Sevärdheter som den historiska Gamla Stan och Kungliga slottet är bara tre tunnelbanestationer bort. Dessutom är det shoppingstråket Drottninggatan bara ett stenkast från vandrarhemmet, och Stockholms centralstation kan nås med en kort 15 minuters promenad.

Bokning: Boka rum på Interhostel.

Fakta om Interhostel

Sängkläder och handdukar inte ingår i rumspriset men kan hyras på plats.

Faciliteter: Rökfritt, rum/faciliteter för funktionshindrade, tvättservice, gratis Wi-Fi internet, bagageförvaring.

Adress: Kammakargatan 46, 111 60 Stockholm
Tfn: 08-411 23 11

Bokning: Boka rum på Interhostel.