Old Town Hostel

Old Town Hostel ligger centralt i Gamla Stan. Med bara några minuters promenad till såväl Slottet som till T-banan så ligger hela Stockholm för dina fötter. Gångavstånd till Drottninggatans shopping såväl som till Söders höjder.

Vandrarhemmet är modernt med ett välutrustat kök, privata skåp med kodlås och fräscha vitmålade väggar – vilket ger en skön kontrast mot det faktum att byggnaden som vandrarhemmet ligger i är från 1600-talet.

Old Town Hostel har 13 rum vilka alla har hög takhöjd vilket gör att rummen känns rymliga. Rummen finns med 4 eller 6 bäddar. Alla gäster har tillgång till ett eget låsbart skåp för värdesaker. Dusch och toalett är gemensam med övriga gäster.

Stort gemensamt rum där man kan tillaga och äta mat eller koppla av på kvällen.

Old Town Hostel samarbetat med Mosebacke Hostel och som gäst har man full tillgång till faciliteterna på Mosebacke Hostel, såsom tvättmaskiner (mot avgift) och surfdatorer.

Bokning: Boka rum på Old Town Hostel.

Fakta om Old Town Hostel

Priser
Priser varierar utifrån säsong och veckodag.

Lågsäsong från 200kr per person.
Mellansäsong från 250kr per person.
Högsäsong från 290kr per person.

Faciliteter: Gratis Wifi, matlagningsmöjligheter i fullt utrustat kök, gratis kaffe, pasta och té, TV i gemensamma utrymmen, tvättmöjligheter (på Mosebacke Hostel).

Adress: Stora Nygatan 22, 111 27 Stockholm
T-bana: Gamla Stan
Tfn: 08-20 77 17
E-post: oldtown@mosebackehostel.se
Webb: www.oldtownhostel-stockholm.com

Bokning: Boka rum på Old Town Hostel.