Old Town Lodge

Old Town Lodge har ett perfekt läge i Gamla Stan och centralare i Stockholm kan det knappast bli. Gamla Stans sevärdheter finns utanför dörren och man har gångavstånd till såväl Södermalm som till city med shopping och nöjen. Gamla Stans T-bana ligger en kort promenad bort för snabb tillgång till övriga Stockholm. Det enda negativa med läget skulle vara begränsande parkeringsmöjligheter.

Vandrarhemmet ligger i en av de äldsta husen i Gamla Stan och delar av den gamla stadsmuren från 1200-talet finns i lokalen. Huset är från 1600-talet och har huserat verksamheter som stall och segelmakeri. Man kan verkligen känna historiens vingslag i väggarna.

Old Town Lodge har 19 rum, alla individuellt inredda. Det finns enkel-, dubbel- och fyrbäddsrum med totalt 46 bäddar. Rummen är ganska små men funktionella och med ordentliga, sköna sängar. Dusch och toalett delas med övriga gäster och ligger nära alla rummen.

Begränsade matlagningsmöjligheter, men ett litet pentry med ugn och micro finns tillgängligt. Vandrarhemmet är helt djur- och rökfritt.

Bokning: Boka rum på Old Town Lodge.

Fakta om Old Town Lodge

Priser
Enkelrum utan fönster från 510kr
Dubbelsäng i valv (sovsal) från 450kr
Dubbelrum utan fönster från 650kr
Dubbelrum med fönster från 695kr
4-bäddsrum med fönster från 1100kr
Linnepaket per person 65kr

Faciliteter: Gratis Wifi, frukostkorg (65kr), pentry med micro och ugn.

Adress: Baggensgatan 25, 111 31 Stockholm
T-bana: Gamla Stan
Telefon: 08-204455
E-post: guest@oldtownlodge.se
Webb: www.oldtownlodge.se

Bokning: Boka rum på Old Town Lodge.